Onderhoud

De werkgroep onderhoudt houdt zich bezig met klachten (lekkages, kapotte hallofoons, lampen etc.), het kort-cyclisch onderhoud (onderhoud dat binnen 7 jaar terugkomt, zoals schilderwerk) en mutatie-onderhoud (bij verhuizingen). Daarnaast werken we aan eenmalige projecten, zoals de nieuwe groene daken, het 25-jarig jubileum, een passarel in de Citadel, een nieuw speelhuisje en een nieuw schuurtje in de tuin.

Groendakmetklaproos_op_Halve_Wereld2mbVerder kun je bij ons een fantastische klopboormachine lenen die geen moeite heeft met betonnen wanden.

Bij storing van de verwarmingsinstallatie kun je zonder tussenkomst van de Halve Wereld rechtstreeks contact opnemen met de storingsdienst van de firma Bonarius: 020-4074949. Als je een monteur laat komen voor iets dat je zelf (met de handleiding) had kunnen oplossen, krijg je een rekening; de storingsmonteur bepaalt per geval wat onder het onderhoudscontract valt. Daarom ons advies: lees éérst het instructie/bedieningsboekje met tips over wat je zelf kunt controleren voor een storing te melden. De tweejaarlijkse schoonmaak van de installaties wordt ook door Bonarius verzorgd.

Storingen verwarming en warm water: firma Bonarius, 020-4074949
Algemene storingen: Jenny Opbroek, 020-6260268 / 06-51826431 (14.00-02.00 uur)
Vragen & opmerkingen: info@dehalvewereld.nl

De Werkgroep Onderhoud bestaat uit:
– Jenny Opbroek – algemene coordinatie & storingsdienst
– Kees Reek – dagelijks beheer
– Willem Jansen – bouwkundige zaken & jaarlijkse begroting
– Allard v/d Starre – bijzittend lid
– Menno Trautwein – bouwkundige zaken
– Cees Winnubst – bouwkundige zaken